Ihoa ravitseva, silottava ja kosteuttava päivävoide. Voide sisältää tehoraaka-aineena kaalia, jonka sisältämä K-vitamiini kiinteyttää ihoa, minkä ansiosta rypyt ja juonteet vähenevät. Sisältää lisäksi silottavaa kaakaovoita, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä.

RDB072
Kuvaus

Superfoodinakin tunnettua kaalia sisältävä Dr Botanicals Apothecary Kale Superfood Nourishing Day Moisturiser on ravitseva päivävoide, joka silottaa ihoa tarjoten sille samalla ravitsevaa kosteutusta. Kaali sisältää runsaasti A-, B-, C- ja K-vitamiineja, rautaa ja antioksidantteja. Kaalin sisältämä K-vitamiini kiinteyttää ihoa, minkä ansiosta rypyt ja juonteet vähenevät. Tämän lisäksi se supistaa ihohuokosia, edistää kollageenin tuotantoa, lisää solujen uudistumista, ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja puhdistaa ihoa. Voide sisältää lisäksi silottavaa kaakaovoita, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä.

 

•        Antioksidantit auttavat tasoittamaan ihon epätasaista sävyä, supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja edistämään ihon terveyttä ja kimmoisuutta.

•        E-vitamiini toimii aknearpia vastaan.

•        Koostumukseltaan kevyt voide tarjoaa iholle koko päiväksi tehokasta kosteutusta ja suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

•        Sisältää runsaasti vitamiineja ihon hyvinvoinnin tueksi.

•        Kiinteyttää ihoa ja vähentää näkyviä juonteita.

Tuotetiedot
RDB072

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Arvostelut