Voiteen sisältämät useat luonnonöljyt auttavat uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa, tehden siitä nuoremman ja virkeämmän näköisen. Rauhoittaa ja hoitaa kuivaa ja vaurioitunutta ihoa. Lopputuloksena kirkkaampi ja sileämpi iho, jossa on terve, kuulas hehku.

RDB035
Kuvaus

Täynnä mineraaleja, antioksidantteja ja vitamiineja oleva Dr Botanicals Apothecary Lemon Superfood All-in-One Rescue Butter -vartalovoi on todellinen pelastus ihollesi. Tuotteen sisältämät useat luonnonöljyt auttavat uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa tehden siitä nuoremman ja virkeämmän näköisen. Lopputuloksena kirkkaampi ja sileämpi iho, jossa on terve, kuulas hehku.

Manteliöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoasi. Rypäleen siemenöljy antaa iholle runsaasti kosteuttavia ja ravitsevia antioksidantteja, rasvahappoja sekä C-, E- ja D-vitamiineja. Kookosöljy rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa ja sen sisältämät rasvahapot tukevat ihon luonnollisen suojakerroksen normaalia toimintaa, joka on edellytys terveelle iholle. Lisäksi tuote sisältää tehoraaka-aineena tyrnimarjaöljyä, joka edistää ihon kosteutusta ja rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa. Sitruunaruohoöljy sisältää suuren määrän C-vitamiinia, joka vähentää epäpuhtauksia ja silottaa karheaa ihoa. Lisäksi se toimii tehokkaana antioksidanttina, joka rauhoittaa ja parantaa kuivaa tai vaurioitunutta ihoa.

Tuotetiedot
RDB035

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Ei
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut