Entsyymikasvonaamio, joka auttaa uudistamaan ihon ulointa kerrosta, jolloin ihosta tulee nuorekkaampi ja siloteltu. Vähentää ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisee niiden muodostumista.

RDB028
Kuvaus

Dr Botanicals Apothecary Hemp Infused Super Natural Enzyme Mask -kasvonaamio auttaa uudistamaan ihon ulointa kerrosta, jolloin ihosta tulee nuorekkaampi ja siloteltu. Keho ei pysty itse tuottamaan hamppuöljyn sisältämiä linoli- ja oleiinihappoa, jotka ovat merkittävässä asemassa terveen ihon ylläpitämisessä. Granaattiomenan entsyymit poistavat kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja jättävät ihon kirkkaammaksi ja nuorekkaammaksi.

Sen sisältämä hampunsiemenöljy toimii ikääntymisen merkkejä vastaan vähentäen esimerkiksi ryppyjä ja juonteita sekä ehkäisten niiden muodostumista. Lisäksi se täydentää tehokkaasti ihon luonnollisen suojakerroksen kosteuspitoisuutta, mikä tekee ihosta pehmeämmän, tasaisemman ja virkeämmän samalla, kun sen sisältämät Omega-6 rasvahapot ehkäisevät tulehduksia. Lisäksi granaattiomenasta peräisin olevat, ihoa kuorivat entsyymit toimivat tehokkaina antioksidantteina ja edistävät ihon kosteutusta, vähentävät ihon rasvoittumista ja tasoittavat ihon sävyä.

 

• Sileämpi, pehmeämpi ja nuorekkaampi iho.

• Granaattiomenan entsyymit vähentävät ihon rasvoittumista ja tasoittavat ihon sävyä.

• Vähentää ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisee niiden muodostumista.

• Hampunsiemenöljy elvyttää ja virkistää väsynyttä ihoa.

• Välttämättömät rasvahapot tukevat ihon terveyttä.

Tuotetiedot
RDB028

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sekaiho
Arvostelut