Koostumukseltaan kevyt päivävoide, joka tarjoaa iholle runsasta kosteutusta ja ravintoaineita. Auttaa pitämään ihon täyteläisenä ja ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen ihon vanhenemiseen.

RDB027
Kuvaus

Hampunsiemenöljyä ja kaakaovoita sisältävä päivävoide, joka suojaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Koostumukseltaan kevyt Dr Botanicals Apothecary Hemp Infused Natural Nutrition Moisturiser -päivävoide tarjoaa iholle runsasta kosteutusta sekä ravintoaineita ja suojaa vaurioita vastaan. Kaakaovoi auttaa vähentämään veden haihtumista iholta, jolloin iho pysyy täyteläisen näköisenä ja kosteutettuna pidempään. Lisäksi aktiiviaineet suojaavat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Ihosta tulee sileä ja kauniin hehkuva.

Hampunsiemenöljy sisältää kaikki 21 aminohappoa ja se tunnetaan luonnon tasapainoisimpana öljynä. Lisäksi se on ainoa luonnollinen lähde, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja ihanteellisessa suhteessa. Se sisältää runsaasti välttämättömiä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, jotka ovat avainasemassa terveen ja kimmoisan ihon ylläpitämisessä. Hampunsiemenöljy sisältää lisäksi useita vitamiineja, esimerkiksi A-, D- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Kaakaovoin kyky ehkäistä kosteuden haihtumista saa ihon näyttämään hehkuvalta ja tuntumaan kostetetulta. Lisäksi se sisältää runsaasti mineraaleja ja E-vitamiinia, minkä ansiosta se pehmentää ihoa tehokkaasti.

 

•        Auttaa ihoa pysymään täyteläisenä ja kosteutettuna vähentämällä veden haihtumista iholta.

•        Ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen ihon vanhenemiseen.

•        Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot virkistävät ja ravitsevat ihoa.

•        Kaakaovoi sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka pehmentää ihoa.

•        Näkyvästi kirkkaampi, hehkuva iho antioksidanttien ja välttämättömien rasvahappojen ansiosta.

•        Suojaa ja edistää ihon suojakerroksen normaalia toimintaa.

Tuotetiedot
RDB027

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Arvostelut