Hellävarainen mutta tehokas hampunsiemenöljyä ja sheavoita sisältävä yövoide, joka nuorentaa, silottaa ja uudistaa ihoa. Antioksidanttiset ominaisuudet supistavat laajentuneita ihohuokosia ja tekevät ihosta kirkkaamman. Ei tuki ihohuokosia.

RDB026
Kuvaus

Hellävarainen, mutta tehokas hampunsiemenöljyä ja sheavoita sisältävä Dr Botanicals Apothecary Hemp Stress Relaxing Antioxidant Night Moisturiser -yövoide nuorentaa, silottaa ja uudistaa ihoa. Voide on suunniteltu ravitsemaan ihoa nukkuessasi, kun ihosi ottaa parhaiten vastaan aktiiviaineita. Hampunsiemenöljy voi vähentää ihon kuivuutta merkittävästi tarjoamalla pitkäkestoista kosteutusta. Rauhoittavan täyteläinen, mutta koostumukseltaan kevyt voide auttaa lievittämään ihoärsytystä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen avulla. Sopii erityisesti kuivalle iholle, joka kaipaa ravintoaineita. Valmistettu luonnollisista ja vegaanisista raaka-aineista.

Pääraaka-aineena toimiva sheavoi sisältää runsaasti ihoa helliviä rasvahappoja sekä A-, F- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat, rauhoittavat ja tekevät ihosta nuorekkaamman samalla sitä pehmentäen ja sen sävyä tasoittaen. Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti laadukkaita proteiineja ja välttämättömiä rasvahappoja, joihin lukeutuvat mm. Omega-3, Omega-6 ja Omega-9 rasvahapot, jotka ovat avainasemassa terveen ja kimmoisan ihon ylläpitämisessä. Hampunsiemenöljy sisältää lisäksi useita vitamiineja, esimerkiksi A-, D- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

• Ravitsee ja kosteuttaa ihoa yön aikana tukkimatta ihohuokosia

• Näkyvästi kirkkaampi ja täyteläisempi iho

• Välttämättömät rasvahapot rauhoittavat ärtynyttä ihoa

• E-vitamiini tukee ihon terveyttä ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä

• Antioksidanttiset ominaisuudet supistavat laajentuneita ihohuokosia ja tekevät ihosta kirkkaamman

• A-, D- ja E-vitamiinit auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta

Tuotetiedot
RDB026

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Arvostelut