Yön aikana ihoa kosteuttava hoitotuote, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja kirkastavat ihoa. Edistää ihon luonnollista suojakerroksen toimintaa sekä suojaa UV-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

RDB018
Kuvaus

Dr Botanicals Apothecary Pomegranate Regenerating Sleeping Mask on täydellinen yön aikana vaikuttava ravitseva tehohoito kosteutusta ja tervettä hehkua kaipaavalle iholle. Täynnä C-vitamiinia ja muita antioksidantteja oleva granaattiomena voi ehkäistä ikääntymisen merkkejä sekä kirkastaa ihoa yön aikana. Sen sisältämät antioksidantit ehkäisevät myös tulehduksia ihossa ja toimivat antiseptisinä aineina, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää aknen oireiden lievittämiseen. Yön aikana vaikuttava naamio sopii loistavaksi kiireiseenkin arkeen.

Naamio sisältää myös kookosöljyä, joka on luonnonmukainen kosteuttava ja rauhoittava raaka-aine. Se sisältää runsaasti täyteläisiä rasvahappoja, jotka edistävät ihon luonnollisen suojakerroksen toimintaa, mikä auttaa pitämään ihon kosteutettuna, täytenäisenä ja nuorekkaana. Omega-3 rasvahapoilla on merkittävä rooli sekä ihon rakenteessa että ulkonäössä, minkä vuoksi ne ovat täydellinen lisäys ihonhoitorutiiniin. Kookosöljyn ansiosta iho saa yön aikana runsaan annoksen kosteutusta.

 

•        Kosteuttaa, ravitsee ja elvyttää ihoa yön aikana.

•        Edistää ihon luonnollisen suojakerroksen toimintaa ja auttaa ehkäisemään UV-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

•        Korjaa ihon rakennetta ja antaa iholle ravintoaineita.

•        Nesteitä sitovat ominaisuudet auttavat pitämään ihon kosteutettuna.

•        Granaattiomenan sisältämä C-vitamiini auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja korjaamaan auringon aiheuttamia ihovaurioita.

Tuotetiedot
RDB018

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Arvostelut
Aikku 2021-02-09

Hyviä unia :)

Oikein hyvin toimiva yönaamio. Tykkäsin!