Ihoa yön aikana kosteuttava hoitotuote, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja kirkastavat ihoa. Edistää ihon luonnollista suojakerroksen toimintaa sekä suojaa UV-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

RDB070
Kuvaus

Dr Botanicals Apothecary Pomegranate Regenerating Sleeping Mask on täydellinen yön aikana ihoa kosteuttava hoitotuote. C-vitamiinia ja muita antioksidantteja runsaasti sisältävä granaattiomena voi auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja kirkastamaan ihoa yön aikana. Nämä antioksidantit toimivat myös tulehdusta ehkäisevinä ja antiseptisinä aineina, minkä vuoksi tuotetta voi käyttää aknen oireiden hoitoon.

Lisäksi tuote sisältää kookosöljyä, joka kosteuttaa ja silottaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Kookosöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka edistävät ihon luonnollisen suojakerroksen toimintaa, minkä ansiosta iho pysyy kosteutettuna, kimmoisana ja nuorekkaana. Omega-3 rasvahapot ovat tärkeässä roolissa ihon rakenteessa ja ulkonäössä, minkä vuoksi se on täydellinen lisä ihonhoitorutiiniin.

• Kosteuttaa, ravitsee ja elvyttää ihoa yön aikana

• Edistää ihon luonnollista suojakerroksen toimintaa sekä suojaa UV-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta

• Granaattiomenan sisältämä C-vitamiini auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja ehkäisee auringolle altistumisesta aiheutuvilta vaurioilta

• Ravitsee ihoa granaatiomenansiemen- ja kookosöljyllä

Tuotetiedot
RDB070

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Ainesosat
Aqua (Water), Kaolin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters, Crambe Abyssinica Seed Oil, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Phytic Acid, Levulinic Acid, Cellulose Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose.
Arvostelut