Huom! Päiväys 7/2023

AHA 7 Whitehead Power Liquid on ihoa hellävaraisesti kuoriva hoitoneste, joka heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä.  Kevyesti kuoriva hoitoneste on täydellinen kuivalle ja sekaiholle sekä helposti ärtyvälle ja herkälle iholle.

COS-00XX
Cosrx
Kuvaus

Huom! Päiväys 7/2023

Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid on ihoa hellävaraisesti kuoriva hoitoneste, joka heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä.  Hoitoneste hyödyntää 75% omenavettä, joka sisältää luonnostaan luonnollisia AHA-happoja ja 7% glykolihappoa, jotka puhdistavat kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttavat  ihoa. Hoitoneste avaa tukkeutuneita ihohuokosia samalla kun AHA-hapot kirkastavat väsynyttä ja epätasaista ihonsävyä saaden ihon näyttämään heleältä ja elinvoimaiselta. Kevyesti kuoriva hoitoneste on täydellinen kuivalle ja sekaiholle sekä helposti ärtyvälle ja herkälle iholle. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Cosrx
COS-00XX

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Ihotyyppi
Kuiva iho
Sekaiho
Käyttöohje

Käyttö: Käy puhdistettu iho läpi hoitonesteellä kostutetulla vanulapulla hellästi välttäen silmänympäryksiä ja huulia.  Käytä tuotetta aluksi kerran viikossa ja lisää käyttökertoja kahteen tai kolmeen kertaan ihon totuttua tuotteeseen.

Ainesosat

Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

Arvostelut