Oil Free Ultra Moisturizing Lotion -kosteusemulsio sisältää 70% koivunmahlaa, joka hoitaa ja kosteuttaa herkkää, ärtynyttä tai vasta kuorittua ihoa. Kevyt ja öljytön emulsio rauhoittaa ja samalla kosteuttaa ihoa ilman rasvaisuuden tunnetta.

COS-000X
Cosrx
Kuvaus

Talvisään kuivattaman ihon todellinen tehokosteuttaja! Oil Free Ultra Moisturizing Lotion -kosteusemulsio sisältää 70% koivunmahlaa, joka hoitaa ja kosteuttaa herkkää, ärtynyttä tai vasta kuorittua ihoa. Kevyt ja öljytön emulsio rauhoittaa ja samalla kosteuttaa ihoa ilman rasvaisuuden tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle.  pH 5.5. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Cosrx
COS-000X

Tietolomake

Ihotyyppi
Rasvoittuva iho
Sekaiho
Käyttöohje

Käyttö: Levitä kosteusemulsio puhdistetulle kasvojen iholle.

Ainesosat

Betula Platyphylla Japonica Juice, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Betaine, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Allantoin, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Ethyl Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Arvostelut