One Step Original Clear Pad -hoitolaput kuorivat ihoa hellävaraisesti ja kuivattamatta ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista. Aktiiviaineet syväpuhdistavat ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia pitäen ihon puhtaana, pehmeänä ja tasapainossa.

COS-0007
Cosrx
Kuvaus

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitamisesta tuli juuri helpompaa!  One Step Original Clear Pad -hoitolaput kuorivat ihoa hellävaraisesti ja kuivattamatta ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista. Aktiiviaineet syväpuhdistavat ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia pitäen ihon puhtaana, pehmeänä ja tasapainossa. Lappuihin imeytetty hoitovesi sisältää 1% salisyylihappoa ja 85,9% pajukuorivettä, jotka molemmat rauhoittavat ja puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Sopivat erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle tai akneen taipuvaiselle iholle.

Hoitolaput sopivat kasvojen lisäksi myös epäpuhtauksien hoitoon rintakehälle ja selän alueelle.  Sisältää 70 hoitolappua. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Cosrx
COS-0007

Tietolomake

Ihotyyppi
Ongelmaiho
Rasvoittuva iho
Käyttöohje

Käyttö: Kasvojen puhdistamisen jälkeen viimeistele puhdistaminen käymällä kasvot läpi Clear Pad -hoitolapulla. Vältä silmien aluetta. Ei tarvitse huuhdella pois. Sulje kansi hyvin, jotta hoitolaput pysyvät kosteina ja puhtaina. Käytä 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Salix Alba (Willow) Bark Water 85.92%, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine Salicylate 1%, 1,2-Hexanediol, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate.

Arvostelut