Luonnonmukainen Advanced Snail 92 All in One Cream -kasvovoide sisältää 92% etanaseerumia. Voide häivyttää aknearpia ja pigmenttimuutoksia, siloittaa juonteita ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Voide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti.

COS-0006
Cosrx
Kuvaus

Luonnonmukainen Cosrx Advanced Snail 92 All in One Cream -kasvovoide sisältää 92% etanaseerumia. Voide häivyttää aknearpia ja pigmenttimuutoksia, silottaa juonteita ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Voide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti. Hellävarainen kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä, rasvoittuva ja akneen taipuvainen iho. Tuotetta voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena.

Tuotetiedot
Cosrx
COS-0006

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Käyttö: Levitä voidetta kasvoille viimeisenä ihonhoitotuotteena.

Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Stearic acid, Arginine, Dimethicone, Carbomer, Panthenol, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol, Adenosine, Phenoxyethanol

Arvostelut
Anni 2020-05-05

Mainio

Ostin tämän etsiessäni pelastusta pintakuivalle iholleni. Olen käyttänyt nyt parisen viikkoa iltaisin (välillä tuotteita vaihdellen) ja huomaan kyllä vaikutuksen. Iho tuntuu ja näyttää sileämmältä, eikä kiristä niin kuin ennen. Voiteen koostumus on vähän jännä. Kun taputtelet iholle, niin voide ns venyy.

Voisit tykätä myös