Advanced Snail 96 Mucin Power Essence -hoitoneste sisältää 96% etanaseerumia, joka korjaa ihovaurioita, parantaa ihon elastisuutta sekä kosteuttaa ihoa intensiivisesti. 

COS-0002
Cosrx
Kuvaus

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence -hoitoneste sisältää 96% etanaseerumia, joka korjaa ihovaurioita, parantaa ihon elastisuutta sekä kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Hoitoneste estää kosteuden haihtumista iholta samalla kun se pitää ihon pinnan pehmeän tuntuisena. Etanaseerumi on kuin multivitamiinishotti iholle, se auttaa pitämään ihon kosteutettuna läpi päivän ja palauttamaan sille sen luonnollisen hehkun ja elinvoimaisuutta. Etanaseerumi tunnetaan myös ihoa korjaavasta vaikutuksestaan; se auttaa kuivuuteen, epäpuhtauksiin sekä tasoittamaan ihon pieniä virheitä. Sopii hyvin epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, ongelmaiholle, seka- ja kuivalle iholle. pH 6.5.

Tuotetiedot
Cosrx
COS-0002

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Ongelmaiho
Sekaiho
Käyttöohje

Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvoille aamuin illoin.

Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Carbomer, Panthenol, Arginine

Arvostelut