Briogeo Scalp Revival Scalp Soothing Solutions Set on täydellinen tuotepakkaus heille, jotka kärsivät kuivasta, kutiavasta, ärtyneestä, hilseilevästä ja/tai rasvaisesta hiuspohjasta. Se sopii suorille, laineikkaille ja kiharoille hiuksille. Pakkaus sisältää neljä upeaa tuotetta, joilla hoidat päänahkaasi ja teet siitä raikkaan ja hyvinvoivan. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja cruelty free.

KT7782PO
Briogeo
96,90 €
62,99 € Säästä 35%
Sisältää alv:n Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Briogeo Scalp Revival Scalp Soothing Solutions Set on täydellinen tuotepakkaus heille, jotka kärsivät kuivasta, kutiavasta, ärtyneestä, hilseilevästä ja/tai rasvaisesta hiuspohjasta. Se sopii suorille, laineikkaille ja kiharoille hiuksille.

Terveiden hiusten salaisuus on terve hiuspohja! Palkittu Briogeo Scalp Revival™ Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Scalp Scrub Shampoo poistaa epäpuhtaudet ja vanhat tuotejäämät hiuksista ja päänahasta. Jatka hiustenhoitorutiinia Briogeo Scalp Revival™ Charcoal + Tea Tree Cooling Hydration Scalp Mask -hiusnaamiolla, joka palauttaa tärkeän päänahan kosteuden. Setti sisältää myös matkakokoisen Scalp Revival™ Charcoal + Tea Tree Scalp Treatment and Scalp Revival™ Charcoal + Biotin Dry Shampoo -kuivashampoon, jota voit käyttää vaikka päivän aikana raikastamaan, auttamaan päänahkaa ylläpitämään kosteuden ja imemään ylimääräistä rasvaisuutta. Briogeo Stimulating Scalp Therapy Massager -hiuspohjan harja stimuloi päänahan tervettä verenkiertoa ja sen käyttö myös rentouttaa ihanasti. 

Tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja cruelty free.

Tuotetiedot
Briogeo
KT7782PO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut