Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Cream on valloittava käsivoide, joka hoitaa käsien ihoa ja huumaa tuoksullaan. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

GRHCRG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Cream on valloittava käsivoide, joka hoitaa käsien ihoa ja huumaa tuoksullaan.

Goodness-kokoelman tuotteet on kehitelty luontoa huomioiden ja ne ovat lempeitä ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden ja luomu-uutteiden ansiosta. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia; pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRHCRG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Glycerin, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus (Rosemary) Officinalis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA
Arvostelut
Anita Törni 2023-02-21

Paras käsivoide ikinä

Tämä tuote yllätti todella positiivisesti. Tuoksu tuotteessa ihana. Hieman ruusuinen, mutta juuri sopivalla tvistillä, jotta mieskin tykkäsi.
Miehen sormessa ollut ihorikko viikkoja ja mitkään muut käsivoiteet tai lääkevoiteet eivät toimineet. Mutta parin päivän säännöllisen käytön jälkeen, tämä käsivoide paransi ihorikon täysin. Voide imeytyy iholle todella hyvin eikä jätä kalvoa tai tahmeutta. Tästä tuli meidän perheen ylivoimaisesti paras käsivoide.