Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Cream on valloittava käsivoide, joka hoitaa käsien ihoa ja huumaa tuoksullaan. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

GRHCRG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Hand Cream on valloittava käsivoide, joka hoitaa käsien ihoa ja huumaa tuoksullaan.

Goodness-kokoelman tuotteet on kehitelty luontoa huomioiden ja ne ovat lempeitä ihollesi niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden ja luomu-uutteiden ansiosta. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia; pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRHCRG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Glycerin, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosmarinus (Rosemary) Officinalis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA
Arvostelut