Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Soap Bar on raikkaan sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksuinen palasaippua. Se virkistää mieltä ihastuttavalla tuoksullaan. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

GRSOAPLG
BAYLIS & HARDING
Kuvaus

Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger Soap Bar on raikkaan sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksuinen palasaippua. Se virkistää mieltä ihastuttavalla tuoksullaan.

Goodness-kokoelman tuotteet on kehitetty luontoa huomioiden ja ne ovat lempeitä iholle niiden sisältämien dermatologisesti testattujen, 98% luonnollista alkuperää olevien raaka-aineiden ja luomu-uutteiden ansiosta. Myös pakkaukset ovat luontoa kunnioittavia; pullot on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja pumput ja korkit kierrätetty.

Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia ja cruelty free. 

Tuotetiedot
BAYLIS & HARDING
GRSOAPLG

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
PETA
Ainesosat
SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND), CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, PIPER NIGRUM (BLACK PEPPER) SEED EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL
Arvostelut