Mega Mist on ihoa tehokkaasti läpi päivän kosteuttava, raikastava ja heleyttävä säilöntäaineeton kasvosuihke.  Mega Mist -kasvovesi sisältää erityisen paljon hyaluronihappoa, joka silottaa, pehmentää ja edistää ihon kimmoisuutta.

H01742
Bybi Beauty
Kuvaus

BYBI Beauty Mega Mist Hyaluronihappo Kasvosuihke 50ml on ihoa tehokkaasti läpi päivän kosteuttava, raikastava ja heleyttävä säilöntäaineeton kasvosuihke.  Mega Mist -kasvovesi sisältää erityisen paljon hyaluronihappoa, joka silottaa, pehmentää ja edistää ihon kimmoisuutta. Ruusu, appelsiininkukka ja granaattiomena antavat kuivuudelle kyytiä ja hellivät herkkääkin ihoa. Merilevä (sormilapakelppi) tuo tähän kasvoveteen kiinnostavan mineraali- ja antioksidanttiboostin.

 

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle sekä ennenaikaista vanhenemista hidastamaan.

 

100% luonnollinen. Vegaaninen. Cruelty Free.

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H01742

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Normaali iho
Rasvoittuva iho
Arvostelut
Sonja 2020-12-09

Kosteuttavin kasvovesi mitä olen kokeillut

Hämmentävää että kun lisäsin tämän osaksi ihonhoitoa, huomasin eron ihon kosteustasapainossa. Ja tätä ei tosiaan tarvitse lotrailla, pari suihkausta aamuisin! Pohdin pitkään tän osota hinnan takia, mutta tää kyllä maksoi itsensä takaisin. Plus, tää tulee niin hienojakoisesti et on tooosi riittosaa