Retinoli Boosteri väsähtäneelle iholle! Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

H05990
Bybi Beauty
Kuvaus

Retinoli Boosteri väsähtäneelle iholle! Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

Bakuchiol on luonnollinen retinolin (eli A-vitamiinin) lähde. Boosteri on suunniteltu osaksi iltaista ihonhoitorutiiniasi, jossa tämä tehokas mutta lempeä ainesosa Bakuchiol on todellinen "game-changer" koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja voi dramaattisesti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.

Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat! Sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa, mutta retinoli ei kuitenkaan sovi herkälle iholle. Bakuchiolista saatava retinoli on kuitenkin poikkeus! Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat hyvät vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, stimuloiden kollageenin tuotantoa, mutta ilman haittavaikutuksia kuten ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys. Yhdessä ihoa pehmentävän oliivin skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ihollesi!

Serifikaatit: Vegaani, Cruelty Free with Leaping Bunny

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H05990

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Bybin Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan iltarutiineja ihonhoidossa, joten se sopii hyvin käytettäväksi muiden tuotteiden kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti Boosteria voi käyttää myös suoraan iholle seerumin tapaan. Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä ihon parhaaksi.

Ainesosat

Squalane (Olive), Bakuchiol

Arvostelut
Petra 2021-04-14

Hoitava tehoboosteri

Ihanan hoitavan tuntuinen, öljymäinen seerumi. Sopi mun kuivalle iholle täydellisesti!

Niina L 2021-02-28

Täydellinen Boosteri

Älyttömän ihana tuote! Tekkee ihosta silkkisen pehmiän :) Suosittelen erittäin lämpimästi kokkeilemmaan :)

Sonja 2020-12-09

Aivan ihana!

Ihana seerumi, joka todella toimii! En enää voi elää ilman tätä, sillä en ole koskaan toisesta seerumista saanut näin hyviä tuloksia. Mun iho näyttää terveemmältä ja voi hyvin. Pääsin tällä eroon myös oudoista näpyistä, jotka varmaan johtui kuivuudesta tai hormoneista. Voin vain suositella!