Upea boosteri väsähtäneelle iholle! Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

H05990
Bybi Beauty
19,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Upea boosteri väsähtäneelle iholle! Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen, 100% luonnollinen ja kevyt öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

Bakuchiol on luonnollinen ja herkkäihoisille sopiva vaihtoehto A-vitamiinille eli retinolille. Boosteri on suunniteltu osaksi jokailtaista ihonhoitorutiiniasi. Tehokas mutta hellävarainen ainesosa Bakuchiol on todellinen "game-changer", koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja se voi dramaattisesti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena on nuorekas ja sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.

Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat;  sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa. Retinoli ei kuitenkaan sovi esimerkiksi herkälle iholle. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin saman kaltaiset, hyvät vaikutukset ihossa kuin retinolilla. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, mutta ilman haittavaikutuksia, kuten ihon hilseilyä, kuivuutta, ärsyyntymistä ja valoherkkyyttä. Boosteri sisältää myös ihoa pehmentävää oliivin skvalaania ja se on todellinen tehotuote ihollesi!

Serifikaatit: Vegan, Cruelty Free, Leaping Bunny.

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H05990

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Bybin Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan iltarutiineja ihonhoidossa, joten se sopii hyvin käytettäväksi muiden tuotteiden kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti Boosteria voi käyttää myös suoraan iholle seerumin tapaan. Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä ihon parhaaksi.

Ainesosat

Squalane (Olive), Bakuchiol

Arvostelut
Ella 2023-01-11

Todella hyvä!

Todella hyvä tuote! Sopii itselleni paremmin kuin tavalliset retinolit. Tehnyt ihostani hehkuvan ja tasaisemman. Suosittelen!

Eveliina 2022-08-03

Huippu!

Todella hyvä tuote, on tehnyt omasta kuivasta, hieman elottoman näköisestä ihosta tosi kuulaan ja terveen näköisen. Todella riittoisa pullo, suosittelen lämpimästi:)

Netta K 2021-07-14

Erittäin hyvä

Ihana seerumi, joka tuntuu todella miellyttävältä iholta; ei lainkaan rasvaiselta. Imeytyy hyvin iholle ja hoitaa hellävaraisesti. Tämä jää vakiokäyttöön! :)

Petra 2021-04-14

Hoitava tehoboosteri

Ihanan hoitavan tuntuinen, öljymäinen seerumi. Sopi mun kuivalle iholle täydellisesti!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Niina L 2021-02-28

Täydellinen Boosteri

Älyttömän ihana tuote! Tekkee ihosta silkkisen pehmiän :) Suosittelen erittäin lämpimästi kokkeilemmaan :)

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
Sonja 2020-12-09

Aivan ihana!

Ihana seerumi, joka todella toimii! En enää voi elää ilman tätä, sillä en ole koskaan toisesta seerumista saanut näin hyviä tuloksia. Mun iho näyttää terveemmältä ja voi hyvin. Pääsin tällä eroon myös oudoista näpyistä, jotka varmaan johtui kuivuudesta tai hormoneista. Voin vain suositella!

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.