Bybi Beauty Glowcurrant Booster -mustaherukkaboosteri on kirkastava ja ihon tasapainon palauttava, päivittäistä ihonhoitorutiinia täydentävä kasvoöljy. Sen vitamiinirikas koostumus sisältää runsaasti valkosalavasta saatavaa salisiinia ja ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä rasvahappoja, jotka jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi. 100 % vegaaninen ja cruelty free. 

H11212
Bybi Beauty
Kuvaus

Bybi Beauty Glowcurrant Booster -mustaherukkaboosteri on kirkastava ja ihon tasapainon palauttava, päivittäistä ihonhoitorutiinia täydentävä kasvoöljy. Sen vitamiinirikas koostumus sisältää runsaasti valkosalavasta saatavaa salisiinia ja ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä rasvahappoja, jotka jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Tämä boosteri on kestävän ihonhoidon edelläkävijä - se on maailman ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote! Bybi Glowcurrant Booster on markkinoiden ensimmäinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin.  Tuotteen hiilijalanjälki on negatiivinen, koska se valmistetaan aurinkoenergialla ja käyttämällä ainesosia, joilla on valmiiksi pieni hiilijalanjälki. Tuotteen raaka-aineissa hyödynnetään paikallisia sivuvirtaraaka-aineita - 87% on saatu mehuteollisuuden sivutuotteena. Lisäksi Bybin Glowcurrant Boosterin innovatiivinen pakkaus korkista kartonkiin asettaa uuden standardin ihonhoitotuotteille ympäristöystävällisten pakkausten suhteen. 

  • KIRKASTAVA: Yli 34% E-vitamiinia sisältävällä mustaherukansiemenöljyllä on erinomaiset antioksidanttiset ominaisuudet. Säännöllisellä käytöllä se kirkastaa ja tasoittaa ihoa ja auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia. Valkosalavasta saatava salisiini tehostaa solujen uusiutumista, kirkastaen ja silottaen ihoa. 
  • RAVITSEVA: Mustaherukansiemenöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi sillä on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. E-vitamiinirikas camelinaöljy sisältää ravitsevia rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojamekanismia, ylläpitäen ihon hyvinvointia ja kirkkautta.
  • KOSTEUTTAVA: Rasvahappo- ja omegarikas mustaherukansiemenöljy auttaa ylläpitämään ihon suojamuuria ja sen on todettu suojaavan tehokkaasti ihoa kosteuden haihtumiselta. Iho näyttää hetkessä terveen kosteutetulta ja hehkuvalta. Camelinaöljy ravitsee ihoa, estäen myös kosteuden haihtumista ja ylläpitäen ihoa täyteläisen kimmoisana.

100 % vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H11212

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Lisää 3-4 tippaa kasvovoiteen tai seerumin joukkoon tai levitä sellaisenaan iholle.
Ainesosat
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Salix Alba Bark Extract
Arvostelut