Bybi Beautyn ihana Skin Boost -setti sisältää kaksi upeaa boosteria ja ylellisen kasvolastan rentouttavaan kasvohierontaan. Tuotteet ovat luonnollisia ja vegaanisia.

H10340
Bybi Beauty
Kuvaus

Bybi Beautyn ihana Skin Boost -setti sisältää kaksi upeaa boosteria ja ylellisen kasvolastan rentouttavaan kasvohierontaan. Tuotteet ovat luonnollisia ja vegaanisia. Setin tuotteet ovat:

  • Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen, 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania. Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin lähde. Boosteri on suunniteltu osaksi jokailtaista ihonhoitorutiiniasi, jossa tämä tehokas mutta lempeä ainesosa Bakuchiol on todellinen "game-changer", koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja se voi dramaattisesti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena on nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.
  • Bybi Beauty Strawberry Booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Öljyseerumi on suunniteltu käytettävän osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, sillä mansikan siemenöljy on erinomainen ihon pehmentäjä, parantaen erityisesti pintakuivan, kiristävän ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Strawberry Booster liukuu pehmeästi iholla ja imeytyy todella nopeasti. Tuloksena on pehmeä, silkkinen ja ravittu iho. Sopii kuivalle, kiristävälle ja herkälle iholle.
  • Ylellinen lasta antaa ihollesi silottavaan kasvohierontaan.
Tuotetiedot
Bybi Beauty
H10340

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Käyttöohje
Bakuchiol Booster: Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan iltarutiineja ihosi hoidossa, joten se sopii hyvin käytettäväksi muiden tuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria kasvoseerumisi, -voiteesi tai -balmisi joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Toisin kuin tavanomainen retinol, Bakuchiol ei lisää ihon herkkyyttä auringonvalolle, mutta kuitenkin suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa kasvoille seuraavana päivänä, sillä se on paras iholle joka tapauksessa. Strawberry Booster: Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Loistava jokapäiväiseen käyttöön ja sopii erinomaisesti meikkipohjan alla tuomaan silkkisen kevyttä hohtoa.
Ainesosat
Bakuchiol Booster: Squalane (olive) and Bakuchiol Strawberry Booster: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil.
Arvostelut