Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kasvovesi kirkastavalla ja ihon hehkua edistävällä vaikutuksella. Maitohapon ja kirkastavien ainesosien yhdistelmä kuorii ihoa lempeästi, auttaen silottamaan ihon rakennetta ja tasoittamaan sen sävyä.

H09788
Bybi Beauty
Kuvaus

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kasvovesi kirkastavalla ja ihon hehkua edistävällä vaikutuksella. Maitohapon ja kirkastavien ainesosien yhdistelmä kuorii ihoa lempeästi, auttaen silottamaan ihon rakennetta ja tasoittamaan sen sävyä. Maitohappojen, antioksidanttien ja elvyttävän kukkaisveden yhdistelmä virkistää ihoa ja antaa sille upean raikkaan hehkun. Day Glow -kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se on sopivan hellävarainen päivittäiseen käyttöön. Tuote toimii täydellisenä pohjana muulle ihonhoitorutiinillesi sekä meikille.

Maitohapon tiedetään olevan yksi kaikkein hellävaraisimmista AHA -hapoista. Se kuorii ihon kemiallisesti, antaen sille tasaisen pinnan ja sävyn. Se on loistava ihon kirkkautta lisäävä ainesosa, joka on sopivan lempeä jokapäiväiseen käyttöön ja se sopii myös herkälle iholle. Valkoisen teelehden uute auttaa vähentämään punoitusta, sekä muiden ihon epätäydellisyyksien syntymistä.

Reishi- ja shiitake-sienien antioksidanttipitoinen yhdistelmä auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Niillä on myös tulehdusta estävä vaikutus, joka rauhoittaa ja tasoittaa ihoa ja auttaa vähentämään punoitusta. Se myös lisää ihon kirkkautta suojaamalla ihoa vahingoittavilta vapailta radikaaleilta.

Melissa-kukkavesi kosteuttaa ja elävöittää sameaa ja kuivaa ihoa aamuisin, tehden siitä raikkaan ja heleän.

Käyttö:

Levitä kasvovettä kestovanulapulla puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle, välttäen silmänympärysihoa. Viimeistele ihonhoitorutiinisi kosteuttavalla ja suojaavalla päivävoiteella. Huomaathan, että AHA-hapot tekevät ihon alttiiksi UV-säteiden haittavaikutuksille ja on erittäin tärkeää suojata iho UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta aurinkovoiteella.

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H09788

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut