Iho, johon tulee herkästi epäpuhtauksia ja näppylöitä, iloitse! Bybi Crystal Clear -puhdistusgeeli on juuri sinun ihollesi ja kaiken lisäksi ilman kiristävää ja kuivaa tunnetta.  Vaahtoava, ei-kuivattava puhdistusgeeli syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä samalla tasapainottaa ihon mikrobiomia. 

H07676
Bybi Beauty
Kuvaus

Iho, johon tulee herkästi epäpuhtauksia ja näppylöitä, iloitse! Bybi Crystal Clear -puhdistusgeeli on juuri sinun ihollesi ja kaiken lisäksi ilman kiristävää ja kuivaa tunnetta.  Vaahtoava, ei-kuivattava puhdistusgeeli syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä samalla tasapainottaa ihon mikrobiomia. Prebioottien ja tehokkaiden luonnollisten ainesosien, kuten valkoisen pajun kuoren ja kestävästi hankitun kivikvartsikristallin sekoitus jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa. Tuloksena tasapainoinen, puhdas, rauhoittunut terve iho.

Crystal Clear puhdistusgeeli sisältää sekoituksen tehokkaan älykkäitä ainesosia, jotka on kehitetty erityisesti edistämään ihon terveyttä. Sikurijuuresta johdettu prebioottinen voimavara Inulin tasapainottaa ja suojaa ihosi mikrobiomia (jolla tarkoitetaan ihon pinnalla olevaa suojakalvoa), kun taas salisylaatit, mukaan lukien salisyylihappo (valkoisesta pajun kuoresta) ja kivikvartsi, tarjoavat lopullisen puhdistuksen ja rauhoittavan viimeistelyn. Crystal Clear vaahtoava puhdistusgeeli ei jätä ihoasi kiristävän tai kuivan tuntuiseksi.  Puhdistusgeeli sisältää antimikrobista rosmariinivettä ja sypressiöljyä, jotka toimivat yhdessä pitäen ihon puhtaana ja samalla varmistaen, että Crystal Clearin tuoksu on mieltä kohottava ja herkullinen.

Ihomme puolustuskyky on erittäin riippuvainen siitä, että sillä on terve mikrobiomi. Vaurioitunut mikrobiomi voi johtaa ihon kuivumiseen, epätasapainoon ja alttiuteen epäpuhtauksille. Crystal Clear sisältää inuliina, juurisikurin juuresta johdettua prebioottia, joka ruokkii mikro-organismeja kasvoillasi ja voi parantaa ihon kosteuspitoisuutta samalla kun poistaa huonot bakteerit, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. Kivikvartsikiteiden lisääminen salisylaattien kanssa, jotka on johdettu valkoisesta pajun kuoresta, auttavat säätelemään talin tuotantoa, vähentävät ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat mustapäitä.  

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H07676

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society
Ihotyyppi
Ongelmaiho
Arvostelut