BYBI Beauty Babe Balm Bronze Highlighter 6ml

Bybi Babe Balm Bronze Highlighter on yhdistelmä huippusuosittua Babe Balmia ja kestävästi hankittua mica-jauhetta, joista syntyy kauniisti hehkuva, luonnollinen korostusvoide.

H07264
Bybi Beauty
Kuvaus

Bybi Babe Balm Bronze Highlighter on yhdistelmä huippusuosittua Babe Balmia ja kestävästi hankittua mica-jauhetta, joista syntyy kauniisti hehkuva, luonnollinen korostusvoide. Babe Balm Bronze on ihoa ravitseva voidemainen highlighter, joka antaa iholle luonnollisesti sädehtivää kuparista ja ruusukultaista hehkua.

Levitä hohdetta poskille, silmäluomille, huulille, solisluille tai mihin ikinä kaipaatkaan lisää säihkettä! Babe Balm Bronze tuo auringonloistoa kasvoillesi.

Sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteessa ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joten se sopii mainiosti myös herkkäihoisille ja raskaana oleville.

Sertifikaatit: Cruelty Free, Vegan

Tuotetiedot
Bybi Beauty
H07264
2020-11-09

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
The Vegan Society

Tarkat viitteet

EAN13
5060531310301
Arvostelut
Netta 2020-10-16

Paras!

Lemppari highlighterini. Olen käyttänyt tätä jo yli vuoden. Helppo levittää sormella, antaa ihanaa hehkua kasvoille ja levittyy tosi helposti. Levitän poskipälle, nenänvarteen ja leukaan, kesällä myös dekolteelle/solisluille. Tykkään siitä, että tuotteen ainesosat myös hoitavat ihoa.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.