A'PIEU Sweet Banana Sheet Mask - kangasnaamio on vitamiinipitoinen kasvonaamio, joka pehmittää ja ravitsee kuivaa ihoa. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tuntuu mukavalta myös herkällä iholla. Tuoksuu ihanasti banaanille.

API27
A'Pieu
Kuvaus

A'PIEU Sweet Banana Sheet Mask - kangasnaamio on vitamiinipitoinen kasvonaamio, joka pehmittää ja ravitsee kuivaa ihoa. Kangasnaamio on valmistettu 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tuntuu mukavalta myös herkällä iholla. Tuoksuu ihanasti banaanille.

Tuotetiedot
A'Pieu
API27

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.

Ainesosat

Water, Glycerin, Butylene Glycol, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Honey Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Royal Jelly Extract, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Collagen, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Cellulose Gum, Carbomer, Triethanolamine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance.

Arvostelut