A’PIEU Real Big Yogurt One-bottle (Blueberry) kangasnaamio sisältää B2 vitamiinia ja probiootteja, jotka yhdessä vahvistavat ihon suojaa ja parantavat ihosolujen uusiutumista. Kangasnaamio on valmistettu L-cell kuidusta, joka on erittäin pehmeä, tarttuu hyvin ihoon ja istuu hyvin paikallaan.

API24
A'Pieu
Kuvaus

Ravitse ihoasi hedelmillä ja marjoilla! A’PIEU Real Big Yogurt One-bottle (Blueberry) kangasnaamio sisältää B2 vitamiinia ja probiootteja, jotka yhdessä vahvistavat ihon suojaa ja parantavat ihosolujen uusiutumista. Kangasnaamio on valmistettu L-cell kuidusta, joka on erittäin pehmeä, tarttuu hyvin ihoon ja istuu hyvin paikallaan.

Jogurttiuute – kosteuttaa ja ravitsee ihoa.
Lactobacillus maitohappobakteeri – vahvistaa ihoa ja auttaa pitämään ihon terveenä ja kiinteänä. 

Mustikkauute – tasapainottaa ihoa.

Tuotetiedot
A'Pieu
API24

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Aseta kangasnaamio puhtaille kasvoille (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.

Ainesosat

Water, Propanediol, Yogurt Extract(2000 ppm), Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate(2000 ppm), Blueberry Fruit Extract(2000 ppm), Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Palmitate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Betaine, Tromethamine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetyl Ethylhexanoate, Polyglyceryl-10 oleate, Hydrogenated lecithin, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, 1, 2-Hexanediol, Fragance

Arvostelut