Natura Siberica Taiga Power Men’S Gift Set on erityisesti miehille suunnattu ihon- ja hiustenhoitopakkaus, joka sisältää suojavoiteen kasvoille ja käsille sekä suihkushampoon hiuksille ja koko vartalolle.

8687E
Natura Siberica
15,90 €
4,77 € Säästä 70%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Natura Siberica Taiga Power Men’s Gift Set -setin tuotteilla valmistelet ihon ja hiukset kylmään, kuivaan ja tuuliseen vuodenaikaan. Hiukset vahvistuvat juuriaan myöten, vartalon stressi lievenee ja iho saa suojaa. Setti sisältää suojavoiteen kasvoille ja käsille sekä suihkushampoon hiuksille ja koko vartalolle.

Wolf Code Outdoor Protection Cream on suojaava monitoimivoide käsille ja kasvoille. Se suojaa ihoa ympäristön rasitukselta, kuten kylmyydeltä, tuulelta ja kuivuudelta. Sen tehokas yhdistelmä ruusujuurta ja Siperian ginsegniä kosteuttaa ja ravitsee ihoa koko päivän. Tuotteella on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti.

Energy Shampoo for Body and Hair Fury of Tiger -shampoo antaa energiaruiskeen hiuksille ja iholle. Tuote saa aikaan tyvestä latvaan vahvistuneet hiukset sekä täysin virkistyneen, stressistä vapautuneen kehon. Shampoo sisältää tehokkaita luonnonmukaisia ainesosia, kuten ruusujuurta, luonnonvaraista Siperian ginsengiä, Ussurin hirvenjuurta, rohtosammakonputkea ja 100 % C-vitamiinia.

Tuotetiedot
Natura Siberica
8687E
Arvostelut