Nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton.

11006
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Hi, How Are You on jouluisen punainen, marjaisia sävy, joka kimaltaa glitterisenä.Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulilakka. Samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton. Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
11006

Tietolomake

Väriperhe
Punainen
Arvostelut
Minni 2018-12-27

Upea!

Tämän hetken ykköshuulipunani kun haluan säväyttää ja saada kauniin punaiset huulet glitterimäisellä viimeistelyllä!

Bunnysinister 2018-11-28

Luottopuna

Ihanan kevyt, samettinen ja pysyvä punainen, joka sopii niihin päiviin kun haluaa voimakkaan mutta viileän punan huulille.
Glitteriäkin on seassa, muttei liikaa, sävy on silti mattapuna.
Pysyi hyvänä aamusta iltaan, rajasin Jeffreen Unicorn Blood-rajauskynällä joten sain aavistuksen lisää tummuutta ja pysyvyyttä rajoihin.
Veikkaan että tämä siirtyy pysyväksi tuotteeksi.

2018-11-24

Täytti odotukset

Huulipunan pakkaus oli todella kaunis ja uniikki. Tuote pysyy hyvin huulilla syödessäkin. Omilla huulillani sävy oli astetta tummempi ja viininpunaisempi kuin tuotekuvissa, mutta silti sävy oli hyvin kaunis. Itse toimitus oli myös, kuten aina, todella nopea

2018-11-20

Taattua Jeffree Star-laatua

Tässä liquid lipstickissä on erittäin kevyt koostumus. Sävy vastaa aika hyvin tuotekuvaa, omilla huulillani sävy meni vähän enemmän marjaisan (berry) sävyn puolelle. Kesti syömisen suttaantumatta, niinkuin nämä punat yleensä kestää. Pysyi paikoillaan yli 12 tuntia. Voin suositella.