Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40076
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40076

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Pinkki
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Disteardimonium Hectorite, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogen Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (CI 77891), Red 30 Lake (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 6 (CI 15850)

Arvostelut
Julia V 2022-07-07

Ihana väri, tönkkö koostumus, huono pysyvyys

Huulipunan väri on ihana, mutta koostumus on aivan liian paksua ja epätasaisesti/huonosti levittyvää. Puna ei pysy syödessä/juodessa vaan herkästi karkaa ja vaatii korjailua. En ostaisi uudelleen. Hassua kyllä, mutta muut samat huulipunat (eri sävy vaan) mitä olen kokeillut, on ollut koostumukseltaan ja pysyvyydeltään eri luokkaa.

Nym 2020-12-13

Paksu koostumus

Erilainen koostumus verrattuna aiempiin jeffree star tuotteiseen. Aine on paksua ja ei kuivu lopulta täysin ollenkaan, vaan ajan kanssa leviää syödessä ja valuu huulien juonteisiin. En hirveästi pitänyt. Mutta väri on todella kiva ja käytän tuotteen kyllä loppuun.

Sini 2019-02-21

Taattua Jeffree Star laatua...

...mutta tuotteen väri ei oikein vastannut kuvaa. Puna on oikeasti paljon oranssimpi / korallin värinen kuin kuva antaa ymmärtää. Olisin pitänyt tästä enemmän jos se olisi ollut pinkinmpi kuten kuvassa. Muuten kyllä kyseessä tuttua Jeffree Star laatua, joten sen puoleen ei ole moittimista. Ajattelin, että tuo väri saattaa olla monelle mainitsemisen arvoinen asia.