Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulilakka. Samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Saatavilla uskomattomissa väreissä!

40076
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

818 on vanhan suosikkisävyn 714 nude pinkki/koralli isosisko. Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulilakka. Samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton. Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40076

Tietolomake

Väriperhe
Pinkki
Arvostelut
Nym 2020-12-13

Paksu koostumus

Erilainen koostumus verrattuna aiempiin jeffree star tuotteiseen. Aine on paksua ja ei kuivu lopulta täysin ollenkaan, vaan ajan kanssa leviää syödessä ja valuu huulien juonteisiin. En hirveästi pitänyt. Mutta väri on todella kiva ja käytän tuotteen kyllä loppuun.

Sini 2019-02-21

Taattua Jeffree Star laatua...

...mutta tuotteen väri ei oikein vastannut kuvaa. Puna on oikeasti paljon oranssimpi / korallin värinen kuin kuva antaa ymmärtää. Olisin pitänyt tästä enemmän jos se olisi ollut pinkinmpi kuten kuvassa. Muuten kyllä kyseessä tuttua Jeffree Star laatua, joten sen puoleen ei ole moittimista. Ajattelin, että tuo väri saattaa olla monelle mainitsemisen arvoinen asia.