Uudista ja hemmottele ihoasi ihanalla Blue Lotus + White Tea -kangasnaamiolla. Luonnonkuiduista valmistettu naamio on kyllästetty sinisen lootuksen sekä valkoisen teen ja korjaavien aasialaisten kasvien uutteilla, jotka sisältävät paljon tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja.

pur520
Purlisse
Kuvaus

Uudista ja hemmottele ihoasi ihanalla Blue Lotus + White Tea -kangasnaamiolla. Luonnonkuiduista valmistettu naamio on kyllästetty sinisen lootuksen sekä valkoisen teen ja korjaavien aasialaisten kasvien uutteilla, jotka sisältävät paljon tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja. Tämä supersekoitus taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja parantaa ihon kimmoisuutta. Valkomulperi kirkastaa ihoa ja anis kiinteyttää, jättäen ihon eloisaksi, kauniiksi ja hehkuvaksi. Käytä puhdistetulla iholla ennen kosteusvoidetta. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa.

-Sininen lootus on tunnettu sen tulehdusta vähentävistä hyödyistä, jotka auttavat rauhoittamaan punaisuutta sekä ihoärsytystä.

-Valkoinen tee rauhoittaa ihoa, samalla suojaten sitä UV-säteilyltä.

-Valkoinen mulperi kirkastaa.

-Anis hedelmä kiiinteyttää.

Tuotetiedot
Purlisse
pur520

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

1. Puhdista kasvot.

2. Ota naamio pakkauksesta ja taittele se auki.

3. Aseta naamio kasvoille.

4. Rentoudu ja anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia.

5. Poista naamio. Älä huuhtele kasvoja. Hiero ylimääräinen tuote kasvoihin kevyin pyörivin liikkein.

6. Käytä 1-2 kertaa viikossa osana kauneusrutiiniasi. Tuloksena terveempi, hehkuvampi ja nuorekkaampi hipiä.

Ainesosat

Water,Glycerin, Butylene Glycol,Camellia Sinensis Leaf Extract ,Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine,Allantoin, Betaine,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin,Xanthan Gum, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Morus Alba Bark Extract,Disodium EDTA,1,2-Hexanediol,Propanediol,Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, Fragrance

Arvostelut