Real Techniques Artist Essentials Set -meikkisivellinsetti sisältää ainutlaatuisen valikoiman innovatiivisia ja monikäyttöisiä siveltimiä, joilla työstät meikkisi niin suuret kuin pienetkin yksityiskohdat ainutlaatuisella tavalla. Setti sisältää viisi meikkisivellintä.

1895MPO
Real Techniques
25,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Real Techniques Artist Essentials -meikkisivellinsetti sisältää ainutlaatuisen valikoiman innovatiivisia ja monikäyttöisiä siveltimiä, joilla työstät meikkisi niin suuret kuin pienetkin yksityiskohdat ainutlaatuisella tavalla. Setti sisältää viisi meikkisivellintä.

  • Expert Edge Large -sivellin, jonka harjaspään erityinen kulmikas leikkaus tuo viisi eri sivua siveltimeen. Sopii erityisesti neste- ja voidemaisten meikkipohjien tarkkaan levitykseen sekä varjostuksiin.
  • Soft Accent -sivellin sopii voidemaisten korostusvärien ja poskipunan levittämiseen sen pehmeän ja muotoillun pään ansiosta.
  • Spotlight Fan -viuhkasiveltimellä levität korostus- ja varjostustuotteet tarkasti ja unelmakevyesti.
  • Smudge Liner -siveltimen tiivis ja vino harja on omiaan erilaisiin silmänrajauksiin. Siveltimellä voit levittää ja häivyttää neste- tai voidemaisia rajauksia.
  • Lip Smudge - huulipunasiveltimen tiheä ja pyöreästi muotoiltu pää levittää huulipunan ja -rajauksen vaivatta siististi.
Tuotetiedot
Real Techniques
1895MPO
Arvostelut
Eveliina 2022-03-01

Erinomainen perus sivellinsetti

Todella hyvä setti monenlaisten meikkien tekoon! Varsinkin arkimeikissä käytän vain tätä settiä. Hyvälaatuiset, kestävät hyvin käytössä.