Kulttimaineeseen noussut ihmesieni Real Techniques Miracle Complexion Sponge takaa virheettömän lopputuloksen. Kun haluat kestävän, kauniin ja tasaisen meikkipohjan, tämä ihmesieni vastaa kaikkiin tarpeisiin virheettömään lopputulokseen. Nappaa nyt mukaasi kätevä neljän meikkisienen pakkaus!

1553RT
Real Techniques
Kuvaus

Kulttimaineeseen noussut ihmesieni Real Techniques Miracle Complexion Sponge levittää meikin tasaisesti ja tarkasti kasvoille.  Meikkisienen ainutlaatuinen materiaali laajenee, kun sieni kastellaan vedessä. Tällöin meikkituote ei imeydy sienen sisään vaan levittyy riittoisasti kasvoille. 

Real Techniques Miracle Complexion Spongea voi käyttää kaikenlaisten meikkituotteiden kanssa; se soveltuu täydellisesti erilaisille meikkivoiteille, voidemaisille poskipunille, highlightereille, countouriin, ja primereille. Uniikki muotoilu on suunniteltu tarkasti kasvojen muodot huomioiden. Pyöristetyillä sivuilla käsittelet kasvojen laajat alueet, tarkalla kärjellä levität tuotteet tarkkaan kohdistetuille alueille, litteä reuna sopii silmänympärysten ja nenänpielien käsittelemiseen. Kun haluat kestävän, kauniin ja tasaisen meikkipohjan, tämä ihmesieni vastaa kaikkiin tarpeisiin virheettömään lopputulokseen.

Neljän pakkaus! Ulkopakkaus saattaa erota hieman kuvasta.

Tuotetiedot
Real Techniques
1553RT
Arvostelut