Uudistava kasvovoide sisältää etanaseerumia, joka häivyttää juonteita, arpia ja pigmenttimuutoksia. Pakkauksesa 10-30 käyttökertaa.

BA-FB04
Beausta
3,99 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Beausta Golden Snail Cream -kasvovoiteen pehmeä ja kosteuttava koostumus parantaa ihon rakennetta ja auttaa tasoittamaan sävyeroja. Golden Snail Creamin sisältämä etanaseerumi edistää ihon luonnollista uusiutumista. Se korjaa ihoa ja häivyttää siten mm. aknearpia. Etanaseerumi  auttaa vähentämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia sekä häivyttämään juonteita.

 

Golden Snail Cream -etanavoide on pakattu ekologisempaan pussipakkaukseen. Uudelleensuljettavat pussituotteet mahtuvat tavallisiin muovi- ja lasipakkauksiin verrattuna kolme kertaa pienempään tilaan ja kulkevat helposti mukana myös matkalla. Pienemmän pakkausmateriaalimäärän ja tehokkaan pakkauksen ansiosta Beaustan tuotteet ovat edullisia. Maksat vain itse tuotteesta.

Tuotetiedot
Beausta
BA-FB04

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Lisää kasvovoidetta kasvojen ja kaulan iholle ihonhoidon viimeisenä vaiheena, kasvoveden ja essencen/seerumin jälkeen.

Ainesosat

Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dimethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Peg-11 Methyl Ether Dimethicone, Silica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Trehalose, Benzophenone-4, Disodium Edta, Yellow 5 (Ci 19140), Blue 1 (Ci 42090)

Arvostelut