Mizon

Mizon on eteläkorealainen ihonhoitosarja, joka tunnetaan korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteistaan, kuten etanaseerumista, mustapäälaastareista ja puhdistusöljyistä. Mizon on yksi suosituimmista ihonhoitomerkeistä Koreassa ja se kasvattaa nyt suosiotaan räjähdysmäisesti myös muualla maailmassa - eikä ihme, sillä Mizonin tuotteisiin ihastuu heti ensimmäisellä käyttökerralla!

Löydät Mizonilta paljon erilaisia K-beautyn hehkutettuja ihonhoitotuotteita, joihin on helppo jäädä koukkuun. Sarjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Mizon panostaa paljon tuotekehitykseen ja tehokkaiden tuotteiden valmistamiseen. Tuotteet koostuvat tarkoin valikoiduista ainesosista ja aktiiviaineista, ja näistä tuotteista et löydä turhia täyteaineita! Tuotteet ovat hellävaraisia iholle, laadukkaita ja vieläpä huokean hintaisia. Mizon on tullut tunnetuksi erityisesti etanaseerumia sisältävistä tuotteistaan, jotka ovat sarjan kautta aikojen parhaiten myyviä tuotteita. Löydät sarjasta myös suosittuja kangasnaamioita, hoitovesiä ja seerumeita.  

Ota testiin ainakin sarjan bestsellerit, eli Bye Bye Pimple Patch -finnilaastarit, Great Pure Cleansing Oil -meikinpoistoöljy ja Snail Repair Intensive Toner -kasvovesi. 

4 tuotetta
No products available