Jeffree Star Cosmetics

Huippulaadukas Jeffree Star Cosmetics -tuotesarja on luotu kaikille rohkeille tyypeille, jotka eivät pelkää erottua joukosta! Tuotteista löytyy sekä räväkkää värimaailmaa itsensä toteuttamiseen, että myös hillitympiä tuotteita jokaisen kuluttajan arkimeikkiin. Tuotesarjan meikit ovat saaneet inspiraationsa meikkitaiteilija Jeffree Starin intohimosta ja kokeilunhalusta kosmetiikkaa kohtaan. Jeffree Star on myös itse varsin ihastunut Suomeen ja vieraillut täällä peräti kahdesti, joten pyrkimyksemme on pitää tuotesarja mahdollisimman täydellisenä myynnissä. 

Tämä värikylläinen, erottuva ja ennakkoluuloton meikkisarja on Jeffree Starin käsialaa yli kymmenen vuoden kokemuksella muoti-, kauneus-, ja musiikkimaailman parista. Rakkaudella suunniteltu Jeffree Star Cosmetics ihastuttaa niin meikkiharrastajia kuin ammattilaisiakin ympäri maailman. Kaikki sarjan tuotteet ovat 100% vegaanisia.

Jeffree Star Cosmetics -tuotteet ovat tunnettuja upeista pigmenteistään ja laajasta väriskaalastaan. Kokeile ainakin huippusuosittuja luomiväripaletteja, kuten Blood Lust Palettea, Cremated Palettea ja Orgy Palettea. 

297 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available