Cultivator's

Cultivator’s Herbal Haircolorin kasvipohjaisilla hiusväreillä saat aikaan luonnollisen ja vivahteikkaan lopputuloksen upealla kiillolla. Sävyt eivät ole kestovärejä, vaan ne lähtevät asteittain hiuksista pesujen myötä. Pysyvyys on kuitenkin monen seikan summa ja parhaimmillaan kasvivärien pysyvyys on kestovärin luokkaa. Valikoimasta löytyy runsaasti sekä intensiivisiä että luonnollisia sävyvaihtoehtoja - jokaiselle jotain.

Värjäyksen lopputulokseen vaikuttaa hiusten oma väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika sekä värjäyksessä käytetty lämpötila. Kasviväri ei läpivärjää hiusta, vaan lopputulos syntyy hiuksen pinnalla. Tästä syystä hiusten oma pohjaväri vaikuttaa lopputulokseen niin, että omien hiusten eri vivahteet toistuvat myös värjätyssä hiuksessa. Kasvivärit eivät sisällä hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Sen sijaan kasviväreillä on mahdollista kirkastaa omaa vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä. 

 

Cultivator's Herbal Haircolorin 100% luomusertifioidut kasvivärit valmistetaan esimerkiksi seuraavista kasveista: henna, indigo, aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma, punajuuri, hibiskus. Kasvivärit sisältävät myös aloe veraa ja kamomillaa, jotka hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa värjäyksen yhteydessä. 

 

Tuotteissa ei ole käytetty eivätkä ne sisällä: synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, tai GMO -ainesosia. Tuotteita ei ole testattu elämillä eivätkä ne sisällä synteettisiä ainesosia.  Tuotteet ovat 100% luonnollisia. Tuotteet on valmistettu ja pakattu ympäristöä kunnioittaen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä, sekä käyttämällä aurinkoenergiaa. Tuotteiden hiilijalanjälki on 0.

3 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available