Tatti Lashes

Tatti Lashes syntyi kahden ystävyksen rakkaudesta irtoripsiä kohtaan. He halusivat luoda mahdollisimman korkealaatuisia, mutta silti kohtuuhintaisia irtoripsiä erilaisiin tarpeisiin ja tyyleihin - kaikkien saataville. Yli 10 vuoden kokemus kauneudesta ja erityisesti irtoripsistä oli opettanut kaveruksille, että laadukkaat tuotteet olivat aivan liian kalliita. Vuosien tuotekehityksen jälkeen he onnistuivat luomaan tarkasti suunnitellun ripsimalliston, joka nousi nopeasti meikkitaiteilijoiden suosioon.

Tatti Lashes -ripsien laatu ja tyylittely on vakuuttanut meikkitaitelijoita kansainvälisesti, ja ripsiä onkin nähty monilla maailmanluokan julkkiksilla ja arvostetuilla meikkitaiteilijoilla, kuten Nikkie Tutorials, Jeffree Star ja Ariana Grande.

Olit sitten ammattilainen tai itseoppinut meikkitaiteilija, nämä ripset on luotu juuri sinua varten! Valikoimasta löytyy kaikille silmänmuodoille sopivat mallit, jotka näyttävät silmillä aidoilta tarkkaan aseteltujen kuitukerrosten ja kevyen ripsinauhan ansiosta. 

12 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available