Tangle Teezer

Tangle Teezer on todellinen kauneusmaailman menestystarina. Brändin perustaja, brittiläinen hiusalan ammattilainen Shaun Pulfrey, halusi luoda maailman ensimmäisen ammattitason takkuharjan. Nykyään brändin hiusharjat ovatkin sekä ammattilaisten että kuluttajien suursuosikkeja, eikä suotta! Tangle Teezerin jälkeen et enää halua palata muiden hiusharjojen käyttöön. 

Tangle Teezerillä harjaat hiukset ja selvität takut kivuttomasti niin kuivista kuin märistäkin hiuksista. Harjasten ainutlaatuinen muotoilu ja materiaali auttavat selvittämään hiukset hellävaraisesti, ylläpitäen hiusten kuntoa ja vähentäen niiden katkeilua. Tangle Teezer sopii jokaiselle hiustyypille ja -pituudelle. Laajasta valikoimasta löydät myös tiettyihin hiustyyppeihin erikoistuneet harjat, kuten ohuiden ja hauraiden hiusten selvittämiseen suunnitellun Fine and Fragilen, märkien hiusten selvittämiseen tarkoitetun Wet Detanglerin ja kampausten viimeistelyyn sopivan The Ultimate Finisherin. Valikoimasta löytyy myös muun muassa hellävaraiseen tupeeraukseen suunniteltu kampa ja ihanat, hiusta hoitavat vegaaniset selvityssuihkeet. 

Verkkokaupastamme löydät myös pienikokoisemmat hiusharjat, jotka kulkevat kätevästi mukana matkoilla tai vaikka treenikassissa. Ihastuttavassa Compact Styler -harjassa on mukana myös kätevä suoja, joka estää harjaksia taipumasta ja likaantumasta!  Jos merkin tuotteet ovat sinulle vielä tuntemattomia, ota testiin ainakin harja josta kaikki sai alkunsa - kaikille hiustyypeille sopiva Tangle Teezer Original! 

4 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available