Sigma Beauty

Sigma Beauty on kulttimaineen saavuttanut kosmetiikka- ja meikkisivellinmerkki. Vasta vuonna 2009 perustettu yritys saavutti nopean suosion vain yhdellä ainoalla tuotesetillä. Siitä lähtien alati kasvava valikoima on laajentunut meikkisiveltimistä myös meikkeihin. Brändi on erittäin tunnettu myös innovatiivisista siveltimenpesuvälineistään ja -aineistaan. Patentoidut Sigma Spa® -sivellinpesumatot ovat mullistaneet meikkisiveltimien puhdistuksen.

Sigman jokaisen siveltimen, meikkituotteen, koostumuksen ja apuvälineen takana on halu parantaa ja helpottaa kauneusrutiineja ja tehdä niistä innovatiivisempia ja nautinnollisempia. Jokaisessa meikkisiveltimessä on laadukas puinen varsi ja pehmeät, kestävät kuidut. Tyytyväisyyden takaamiseksi jokaisella Sigman siveltimellä on peräti kahden vuoden takuu.

Sigma Beautyn kattavasta tarjonnasta on jokaisen helppo koota juuri itselleen sopivat siveltimet. Valikoimasta löytyy sopiva sekoitus klassikkotuotteita, kuten monet häivytyssiveltimet sekä palkintojakin kerännyt F80 – meikkivoidesivellin, sekä uudempia tuttavuuksia 3DHD® Kabuki ja 3DHD®Precision – siveltimet.

Lisäksi merkin valikoimasta löytyy upeita meikkejä, kuten supersuosittu Cor-De-Rosa Eyeshadow Palette, ihastuttava Enchanted Eyeshadow Palette ja näppärä Warm Neutrals Volume 2 Eyeshadow Palette. 

78 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available