Purlisse

Purlissen perustaja Jennifer Yen on entinen näyttelijä, jonka iho joutui huonoon kuntoon kiireisen työn, pitkien päivien ja vahvan meikin takia. Yen halusi palauttaa ihonsa hyvinvoinnin, joten hän palasi isoäitinsä aasialaisten ihonhoitoperinteiden juurille. Nämä ihonhoidon salaisuudet Yen halusi sittemmin tarjota kaikkien saataville, jotta jokainen voisi palauttaa uskonsa luonnolliseen kauneuteen. Näin sai alkunsa Purlisse.

Purlisse on aasialaisten perinteiden ja modernin filosofian upea fuusio. Merkki työskentelee yhdessä huippukemistien ja tutkimuslaboratorioiden kanssa muun muassa Koreassa, Ranskassa ja Amerikassa, varmistaakseen parhaat tulokset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet. Purlissen korkealaatuisen ihonhoitosarjan modernit monitoimituotteet antavat kaikki avaimet hyvinvoivaan ihoon.

 Tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja tehoaineita. Näitä ovat: antioksidanttiset sininen lootuskukka ja valkoinen tee, ihoa aktivoivat lupiinipeptidit, kosteuttava soijaproteiini sekä suojaava ja ikääntymistä hidastava SeaSilk -yhdistelmä.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, parabeeneja tai petrokemikaaleja. Ne on valmistettu parantamaan ihon ravitsemusta ja kosteutusta, joita se tarvitsee ylläpitääkseen kimmoisuutta, tekstuuria ja hehkua. Kokeile ainakin supersuosittua Watermelon Energizing Aqua Balm -geelivoidetta ja Blue Lotus + Seaweed Treatment Sheet Mask -kangasnaamiota. 

4 tuotetta
Olet selannut kaikki tuotteet - nyt on aika siirtyä toiseen kategoriaan!
No products available